Schwarzkopf BlondMe Bleach & Tone Additive 60ml

Merk: Schwarzkopf

Model: S-BMBTA60

Voorraad: 100

Prijs: €7,99
Excl. BTW: €6,60

Beschikbare opties:

* BlondMe Bleach and Tone nr.:

Aantal:

De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is een additief voor ontkleuren en toning één stap en is geschikt voor basis 3 tot 7. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone heeft een neutraliserende werking voor opkomende warmte voor een rosé pasteleffect. Met de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone is het mogelijk om voor een intense of zachte mix te kiezen. De intense mix is geschikt voor basis 4 en donkerder of voor pasteleffecten op basis 6 en lichter. De zachte mix is voor zachte blonde kleureffecten op een medium tot lichte basis 5 en lichter. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ook voor en lang houdbare kleur. 

  • Neutraliserende werking 
  • Lang houdbare kleur 
  • Flexibel om te mengen

Gebruik Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone: 

Het is niet geschikt voor lichtblond of reeds ontkleurd haar. De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone dient gemengd te worden met BlondMe Bond Enforcing Premium Lightener 9+. Breng de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone aan op droog, ongewassen haar. Vermijd tijdens het aanbrengen van de Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone contact met de hoofdhuid. Laat het 30-45 minuten inwerken en vermijd extra warmte. 

Resultaat Schwarzkopf Blond Me bleach & Tone:

De Schwarzkopf Blond Me Bleach & Tone zorgt ervoor dat het haar tot 8 tinten is opgelicht en is voorzien van een prachtige glans. 

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht           Goed